E-cigaretter är här för att stanna; Det råder ingen tvekan om det.

By | augusti 7, 2016

elektronisk cigarett-luksusFler och fler människor blir medvetna om detta utmärkta alternativ till tobaksrökning varje dag. Det som började som en enkel uppfinning från Kina har nu blivit en global mångmiljardindustri, som har hjälpt miljontals människor ersätta den giftiga tobaken i sina liv med ett mycket hälsosammare alternativ.

Varför behöver vi fler metoder?

Du tänker kanske att vi redan hade nikotintuggummi, nikotinplåster, terapi, hypnos och andra befintliga metoder för att hjälpa människor att sluta röka. Varför behöver världen ytterligare en metod, speciellt när vissa fortfarande tvivlar på e-cigaretter och vad deras verkliga nytta är på lång sikt?

Angående detta säger jag följande: Tobak dödar hälften av de personer som använder den. 6 miljoner människor dör av tobak varje år. Det är 16 438 personer varje dag. Rökare dör 10 år tidigare än icke-rökare. Cancer, KOL, hjärtsjukdomar, lungsjukdomar, stroke, diabetes, tuberkulos och många andra sjukdomar. Allt detta är från tobak. 16 438 dödsfall varje dag innebär att befintliga metoder för att sluta inte fungerar tillräckligt bra. Alla ytterligare metoder för att sluta som kan få fler människor att upphöra med att röka tobak är mer än välkomna.

Ett milt upphörande

Och e-cigaretter tar ett smartare förhållningssätt än andra metoder för rökavvänjning enligt min åsikt. De låter rökare gradvis avvänja sig från sitt giftiga tobaksberoende på ett sätt som mer liknar vanlig rökning och ger människor som försöker sluta en så skonsam övergång från tobak som möjligt. Att upphöra tvärt är något som de flesta rökare vill undvika, eftersom de alla är bekanta med vad det betyder. Det innebär smärta, obehag, personliga besvär och en kostsam kamp mot sin egen kropp och hjärna, både ekonomiskt och mentalt.

Vad behövs egentligen för att sluta röka tobak med hjälp av en e-cigarett?

Inte mycket faktiskt. Om du har bläddrat bland olika e-cigarettåterförsäljare, online eller i fysiska butiker, har du förmodligen lagt märke till en mängd olika startpaket. De varierar alla i pris och innehåll, där en del bara innehåller ett batteri, en smak och en laddare, medan andra innehåller flera batterier, smaker, laddare och ett antal tillbehör som modifierar e-cigaretten på olika sätt.

Men, det enda du behöver för att börja ditt liv som vejpare och lämna tobaken bakom dig är: 1 e-cigarettbatteri, 1 smak för det batteriet, 1 laddare. Inget mer. Emellertid har många vejpare uttryckt en preferens för att ha tillgång till åtminstone 3 olika smaker på en gång. En viktig del till varför vejpare håller sig till e-cigaretter och inte går tillbaka till tobaken, är möjligheten att ändra smak när de vill. Så, för att komma igång med vaping på ett sätt som ger dig mycket större chanser att lyckas behöver du: 1 batteri, 1 laddare och 3 olika smaker.

Och jag vill visa dig en video nu, eftersom jag har hittat ett startpaket för e-cigaretter som i stort sett uppfyller kraven för en lyckad start på vaping till 100%. Titta på uppackningen av det Kompletta Startpaketet från DanSmoke®. Du får allt du behöver för att sluta med tobak i ett trevligt och enkelt paket som fokuserar på att introducera dig till vaping och låter dig utforska din nya vana precis som du vill.

Förhoppningsvis kommer detta att hjälpa fler av er att komma igång med vaping, eftersom vi behöver så många vapen som möjligt i kampen mot tobaken. Och detta startpaket verkar redo att gå med i kampen.