DanSmoke Zeus e-cigarett

By | augusti 2, 2017

E-cigaretter är en pryl som omvandlar vätskeikotin till en ånga, som klienten andas in. Det finns ingen eld och ingen rökig lukt. E-cigaretter innehåller inte skadliga kemikalier relaterade till cigaretter för tobaksvaror, till exempel kolmonoxid och tjära. Tillverkare och kunder säger att e-cigaretten är ett mer fördelaktigt alternativ till tobaks cigaretter, vilket medför många matcher konsekvent.

Kort historia om e-cigaretten

Den elektroniska cigaretten designades av den kinesiska drogspecialisten Hon Lik, som licensierade enheten 2003 och bekantade den med den kinesiska marknaden nästa år. Olika organisationer pekar för e-cigaretter till kunder runt om i världen. Det finns många modeller av elektronisk cigarett som är gjorda för att uppfylla alla önskemål.

DanSmoke Zeus e-cigarett

Zeus e-cigarett är en perfekt e-cigarett för dem som vill styra ångvolymen.

DanSmoke Zeus e-cigarett kommer i standardförpackningen – en stor kartong som är svartvitt och innehåller ett DanSmoke Zeus 2100 mAh-batteri, en N50 Clearomiser, en N75-spole, en Micro USB-laddningskabel och användarhandboken.

Denna produkt har en kapacitet på 2100mAh, en vätskekapacitet på 2ml och hans storlek är 19x19x149mm. Laddningsdelen tar 2,5 till 3 timmar och laddningsingången är mikro USB och laddningskabeln ingår.

Varför är DanSmoke Zeus e-cigarett annorlunda?

DanSmoke Zeus e-cigarette has a temperature control and also watt-control.

Temperaturkontrollen

Temperaturkontrollens (TC) höjdpunkt för din vaporizer gör att du kan förinställa ett incitament i Celsius/Fahrenheit att din slingtemperatur inte blir för mycket.

Vid den tidpunkt då TC känner igen att slingan träffar din förinställda (temperatur), går den som en begränsare och kommer att förändra, begränsa eller ta bort förmågan att ändra tills punkten när temperaturen faller under din inställning. Temperaturreglering håller din slingtemperatur till en avvikande hastighet, oavsett vad din favoriserade vaping-stil är, om det är lite eller väldigt mycket moln vid inandning.

Watt-kontrollen

Att ha kapacitet att ändra spänning eller watt på din enhet innebär att du kan öka/minska den elektriska strömmen som rör sig genom slingan. Fördelarna med detta är förbättrad smak och ånggenerering.

Den främsta anledningen till att människor använder DanSmoke Zeus är att de söker något mer från sin vape upplevelse. Så om du vill ha kontroll över temperaturen och givetvis volymen av ånga, bör du försöka använda DanSmoke Zeus e-cigarett.